073 640 08 00

Privacy


Privacyverklaring

Zonweringplaats.nl heeft deze privacy verklaring opgesteld om aan te tonen dat wij uw privacy zeer serieus nemen. Het onderstaande zet uiteen hoe wij binnen Zonweringplaats.nl met persoonlijke informatie omgaan. Het betreft hier de volgende website: www.zonweringplaats.nl


Vertrouwelijk

Alle gegevens die door Zonweringplaats.nl worden verzameld, zullen strikt vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier openbaar worden gemaakt. De informatie die u aan Zonweringplaats.nl geeft, zal met de grootst mogelijke zorg behandeld worden. Het doel van het registreren van persoonsgegevens door Zonweringplaats.nl is het op maat kunnen leveren van diensten en het soepel laten verlopen van transacties.


Registratieformulieren

Onze registratieformulieren verzoeken de gebruikers ons van zowel persoonlijke als professionele informatie te voorzien. Zonweringplaats.nl gebruikt beveiligingstechnieken om het verlies, verminking of enige andere aantasting van informatie te voorkomen. 

Openingstijden

  • Telefonisch:
  • ma - vrij van 8:00 tot 17:00
  • za van 10:00 tot 16:00

  •  

Copyright 2013 & Zonweringplaats.nl