073 640 08 00

Over Zonweringplaats


Zonweringplaats.nl is opgericht in 2004. Het kantoor is gevestigd in Rosmalen. In deze bijna 10 jaar hebben wij een schat aan ervaring opgedaan op het gebied van doorleveren en monteren van binnen- en buitenzonwering. De eerste jaren vonden onze bedrijfsactiviteiten voornamelijk regionaal plaats, wat we later, mede door de opkomst van het internet, landelijk hebben kunnen uitbreiden.
Door het openen van de showroom in Culemborg bieden wij onze klanten de mogelijkheid de producten, anders dan vanaf het beeldscherm, te bekijken. Dit is vooral handig wanneer u de kleurmogelijkheden met eigen ogen wilt zien of wanneer u de verschillende bedieningen werkend wilt aanschouwen. Culemborg ligt centraal in Nederland en is voor velen binnen een uur met de auto te bereiken. De showroom is alleen op afspraak te bezoeken van maandag tot en met donderdag. Op vrijdag en zaterdag kunt u gewoon de showroom binnenlopen zonder afspraak volgens de openingstijden onderaan deze pagina.
De combinatie van productkennis, marketing, verkoop en internet zit ons als gegoten. Met behulp van deze kwaliteiten kunnen wij voortdurend inspelen op trends en nieuwe ontwikkelingen waarvan u profiteert. Bij Zonweringplaats.nl staat de klant centraal. Onze artikelen zijn met zorg geselecteerd en daardoor van een uitstekende kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen.

Kortom: wij bieden u een breed assortiment, scherpe prijzen en met ons team van gemotiveerde en ervaren medewerkers geven wij u een optimale service.

 

Openingstijden

  • Telefonisch:
  • ma - vrij van 8:00 tot 17:00
  • za van 10:00 tot 16:00

  •  

Copyright 2013 & Zonweringplaats.nl