073 640 08 00

Meest gestelde vragen


Hoe bestelt u bij Zonweringplaats.nl?

1. Bekijk op onze website naar de diverse producten en kies uw product uit
2. Klik vervolgens op de knop “bestellen”
3. Geef ons aan welke maatvoering, kleur, afwerking, bediening, bedieningszijde, opties en toebehoren u geleverd wilt hebben.
4. Geef ons aan welke service u wenst : full service ( inclusief inmeten en monteren ), bezorgen of afhalen
5. Vul vervolgens uw persoonsgegevens in zodat wij al u gegevens hebben om contact met u op te nemen.
6. U ontvangt daarna van ons zo spoedig mogelijk per email een opdrachtbevestiging met daarop de door u bestelde producten. Controleer deze opdrachtbevestiging goed en geef uw reactie via email.
7. Daarna ontvangt u van ons een factuur voor aanbetaling. Zodra de aanbetaling is gedaan worden de producten voor u geproduceerd.


Hoe kan ik betalen?

Bij Zonweringplaats.nl heeft u de mogelijkheid uw bestelling vooraf over te maken of te betalen contant bij het afhalen, het bezorgen of het monteren. Voor bestellingen boven de € 500,00 bent u verplicht een aanbetaling te doen voordat wij de bestelling in gang zetten. Deze aanbetaling kan alleen via de bank worden overgemaakt.


Welke service kan ik kiezen wanneer ik een zonnescherm wil kopen ?

Zonweringplaats biedt u drie servicepakketten aan:


- Full service
Wij ontzorgen u compleet. Dit pakket bestaat uit het opmeten van uw product (waarbij onze specialist ook de kwaliteit van de gevel beoordeeld), het op locatie uitzoeken van de doekkleuren, bespreken van de afwerking van de elektra, bezorgen van het zonnescherm en het professioneel monteren en afstellen van uw nieuwe zonwering.
Daarnaast bent u bij aankoop van het fullservice pakket verzekerd van 2 jaar garantie aan huis bij storingen. Prijzen van dit pakket zijn op de website te vinden bij de productpagina’s van de zonneschermen.


- Bezorgen
Wanneer u voor deze optie kiest, wordt er een afspraak voor de bezorging van uw zonnescherm gemaakt, zodat u deze binnen een gering tijdsbestek zelf kunt (laten) monteren. U hoeft niet naar ons afhaalmagazijn te komen en heeft dus geen aanhanger of dakdragers te huren. Prijzen van dit pakket zijn op de website te vinden bij de productpagina’s van de zonneschermen.


- Afhalen
De voordeligste oplossing voor. U haalt uw producten af en monteert deze zelf. Ons magazijn in Rosmalen is op werkdagen geopend. U kunt alleen op afspraak terecht.
Wanneer de zonwering bij ons binnen is gekomen in het magazijn bevestigen wij dit telefonisch of per email. U kunt uw bestelling afhalen van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Onze afhaallocatie is een andere locatie dan onze showroom.


Heeft u een klacht?

Bij Zonweringplaats draait alles om tevreden klanten. Mocht u onverhoopt toch een slechte ervaring hebben met uw bestelling of onze service dan horen wij dat graag.
Wij doen er alles aan om uw klacht te verhelpen en zullen u een passende oplossing bieden. U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice via mail of telefoon. Wij behandelen uw klacht altijd binnen 5 werkdagen. De klantenservice is te bereiken via ons contactformulier of op telefoonnummer 0735218968.


 

Openingstijden

  • Telefonisch:
  • ma - vrij van 8:00 tot 17:00
  • za van 10:00 tot 16:00

  •  

Copyright 2013 & Zonweringplaats.nl