073 640 08 00

Bezorgen of afhalen


Bezorgen

Voor sommige producten is het wel zo handig als deze bij u thuis bezorgd worden. U heeft bij Zonweringplaats.nl de keuze om uw producten aan huis te laten bezorgen of om deze af te halen. Bij de bezorging van onze artikelen maken we gebruik van 2 vervoerders. Afhankelijk van het gewicht, de aantallen en de grootte van het pakket wordt een vervoerder door ons geselecteerd.


Bezorgen kleine artikelen

Bijna alle kleine producten worden verzonden met de pakketdienst van PostNL. De postbode komt het pakket aan huis bezorgen. Mocht u onverhoopt niet thuis zijn, dan probeert de postbode het volgende dag nogmaals. Wanneer er dan wederom niemand thuis is, kunt u het pakket de volgende dag bij het postkantoor afhalen. De postbode laat in dit geval een notitiekaart achter.


Bezorgen grote artikelen/pallet pakketten

Grote en zware producten worden veelal verzonden door een eigen vervoersbedrijf. Er wordt alleen op werkdagen en tijdens kantooruren bezorgd. Zonweringplaats.nl levert alleen volledige bestellingen en geen deelleveringen. Wanneer uw bestelling compleet is, wordt u per e-mail of telefoon benaderd voor het maken van een bezorgafspraak. Indien u een datum heeft gekozen, kunt u op de dag van levering voor een tijdsindicatie telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. Wanneer u op de afgesproken afleverafspraak niet aanwezig bent en onze vervoerder een tweede keer uw bestelling moet afleveren, dan kunnen bijkomende leveringskosten worden gerekend.


Bezorging op etage

Onze vervoerder levert de bestelling naar de (eerste) voordeur. Wanneer uw adres een flat betreft wordt uw bestelling beneden bij de portiek afgeleverd.


Bezorging op waddeneilanden

Wanneer u op één van de Waddeneilanden woont, dan kan uw bestelling alleen op afspraak worden bezorgd. Neem hierover contact op met de klantenservice.


Afhalen

U kunt uw bestelling zelf ophalen in Rosmalen. Afhalen is mogelijk van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur, alleen op afspraak. Ook bij zelf ophalen gelden dezelfde levertijden. Het is niet mogelijk om uw bestelling gedaan op deze website af te halen in onze showroom in Culemborg.


Levertijden

Bij alle artikelen worden levertijden aangegeven. Deze worden continu bijgewerkt en naar beste weten ingevuld. Zij zullen zoveel mogelijk in acht worden genomen. Zie voor meer informatie onze Algemene voorwaarden. Door een bestelling te plaatsen gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.


Bezorgkosten

De bezorgkosten voor bestellingen zijn afhankelijk van de aard en de grootte van het pakket. Wanneer u uw bestelling in een ander land dan Nederland wenst te bezorgen, dan dient u hierover vooraf te informeren bij onze Klantenservice. Zij informeren naar de mogelijkheden en bijkomende kosten.


Bezorgkosten

De bezorgkosten voor bestellingen zijn afhankelijk van de aard en de grootte van het pakket. Wanneer u uw bestelling in een ander land dan Nederland wenst te bezorgen, dan dient u hierover vooraf te informeren bij onze Klantenservice. Zij informeren naar de mogelijkheden en bijkomende kosten.


 

Openingstijden

  • Telefonisch:
  • ma - vrij van 8:00 tot 17:00
  • za van 10:00 tot 16:00

  •  

Copyright 2013 & Zonweringplaats.nl