073 640 08 00
Uitvalschermen Uitvalscherm

Uitvalschermen


Een uitvalscherm is een zeer efficiënte en veel toegepaste manier van zonwering. Het doek wordt door middel van de armen diagonaal naar beneden gebracht waardoor de zon uitstekend geweerd wordt en het zicht naar buiten behouden blijft.


Een uitvalscherm kan op verschillende manieren bediend worden. Dit gebeurd standaard door een bandbediening welke of van buiten of van binnen te bedienen is. Grotere uitvalschermen worden vaak bediend door een oogwindwerk met slingerstang. Ook is er de mogelijkheid om uw uitvalscherm elektrisch te bedienen. Zonweringplaats gebruikt standaard motoren van Somfy, een absoluut kwaliteitsmerk. U kunt uw elektrische uitvalscherm bedienen met een wandschakelaar, maar er is ook de keuze voor een elektrische bediening met afstandsbediening of zelfs met een smartphone of tablet.


Uitvalschermen worden voorzien van acrylvezeldoeken, zoals deze ook toegepast worden op terrasschermen. U heeft standaard de keuze uit alle kleuren van de Tibelly collectie. Uitvalschermen worden standaard gemaakt in profielkleur TNA ( aluminiumkleurig. Afhankelijk van het type is het ook mogelijk deze standaard uit te voeren in RAL 9001 of RAL 9010. Andere RAL kleuren zijn ook mogelijk, maar zullen een meerprijs hebben.


Zonweringplaats heeft meerdere uitvalschermen in het assortiment. U heeft de keuze uit het traditionele scherm type Standaard, de meer moderne uitvoering met vierkante kast type Carré én u kunt kiezen voor de fraai vormgegeven ronde kast, type Ronda.


Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden en prijzen.

 

Openingstijden

  • Telefonisch:
  • ma - vrij van 8:00 tot 17:00
  • za van 10:00 tot 16:00

  •  

Copyright 2013 & Zonweringplaats.nl