073 640 08 00

Sunclass rolluik


Absolute prijsdoorbraak voor elektrische rolluiken
Wilt u een elektrisch rolluik met een kleine oproldiameter en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding ? Kies dan voor het speciaal voor u samengestelde Sunclass Rolluik.

Sunclass rolluik 3 jaar garantie
bestellen

Levertijd: 2 - 3 weken

Garantie: 3 jaar

Klantenservice

Contact via email
073 640 08 00

maandag t/m vrijdag
08:00 – 17:00 uur

Uitsluitend elektrische bediening, slim design

Wat wordt er tegenwoordig niet elektrisch bestuurd? Kijk bijvoorbeeld naar uw auto. In de spiegel van uw auto zitten maar liefst 3 motoren ! Waarom dan niet uw rolluik elektrisch uitvoeren….

Daarom hebben wij van Zonweringplaats ervoor gekozen dit actie rolluik uitsluitend elektrisch aan te bieden. Tegen een kleine meerprijs geniet u van het comfort van de draadloze afstandsbediening van uw Sunclass rolluik waardoor het gebruiksgemak nog veel hoger is.

Het Sunclass rolluik wordt standaard uitgevoerd met een afgeschuind bovenkast.
Door de slimme vormgeving van de Sunclass lamel rolt het rolluik strakker op waardoor de bovenkast liefst 40% kleiner is dan bij traditionele rolluiken.
Uw Sunclass rolluik is daardoor geen doorn in het oog aan uw woning.

U heeft de keuze uit 10 kleuren waardoor er voor iedere situatie een passende keuze kan worden gemaakt.

Bedieningsmogelijkheden


Opbouw-wandschakelaar
Het Sunclass rolluik wordt standaard voorzien van een 230 volt buismotor. U bediend dit rolluik door middel van een opbouw draaischakelaar.

Motor met afstandsbediening
Tegen meerprijs leveren wij een motor met interne ontvanger welke reageert op de standaard meegeleverde 1 kanaals afstandsbediening. De afstandsbediening vergroot het gebruiksgemak van uw rolluik. Het afstellen en inprogrammeren van deze motor is erg gebruiksvriendelijk en wordt duidelijk in de meegeleverde handleiding omschreven. Naast de standaard afstandsbediening heeft u de keuze uit verschillende afstandsbedieningen welke nader worden beschreven bij opties / toebehoren.

De verkrijgbare kleuren

Wit

wit

Grijs

grijs

Naturel (meerprijs 10%)

naturel

Bruin

bruin

Creme

creme

Helbeige

Helbeige

Creme-wit

cremewit

Antraciet (RAL 7016) (meerprijs 10%)

antraciet

Opties / Toebehoren

Sleutelschakelaar
Wanneer uw elektrische rolluik met wandschakelaar voor bijvoorbeeld een toegangsdeur geplaatst wordt en u wilt ook het rolluik van buiten kunnen bedienen, dan kan u kiezen voor een sleutelschakelaar met 3 sleutels. De sleutelschakelaar is in zowel inbouw- als opbouw variant te leveren.
5 kanaals handzender
Voor de bediening van 2 of meerdere Sunclass rolluiken voorzien van motor met ingebouwde ontvanger kan u kiezen voor een 5 kanaals handzender. U kan rolluiken individueel als ook gelijktijdig bedienen.

Technische informatie


Kast 137 150 165 180 205
Geleiderhoogte 1263 1650 2035 2420 3595
Totale maat 1400 1800 2200 2600 3800
Geleiders
U heeft de keuze tussen de geleider voor op de dag montage ( type HTF; 5,5cm breed ) en de geleider voor in de dag montage ( LHTF ). Zie onze meetinstructie voor rolluiken om te bepalen welke geleiders u nodig heeft. Naast de standaard geleiders zijn er ook speciale geleiders voor bijzondere situaties. Vraag ernaar bij een van onze medewerkers.
Maximale rolluikhoogte bij verschillende kastafmetingen (in mm)
In bovenstaande tabel eenvoudig aflezen welke bakmaat uw rolluik heeft.
Indien u zelf meet en monteert kunt u bovenstaande tabel ook gebruiken om de totale hoogte van het rolluik te berekenen.

Montage

Kaart Nederland

Prijsoverzicht

Breedte (mm)
Hoogte (mm)
Prijs
De prijs is gebaseerd op een elektrische uitvoering met meegeleverde wandschakelaar opbouw en stekkersnoer, afgeschuinde kast, standaard geleiders en standaard kleuren.
De prijs is af magazijn, inclusief 21% BTW en 3 jaar garantie.

Levertijd is 10-15 werkdagen.

Bestellen kan via de email of telefoon via een van onze medewerkers.

Voor bestellingen boven een orderwaarde van € 500,00 vragen wij een aanbetaling via de bank.
Betaling van het restant dient contant bij het afhalen / bezorgen / monteren aan een van onze medewerkers te worden overhandigd.
Heeft u vragen over de offerte, twijfel dan niet contact met ons op te nemen via mail of telefoon.

 

Openingstijden

  • Telefonisch:
  • ma - vrij van 8:00 tot 17:00
  • za van 10:00 tot 16:00

  •  

Copyright 2013 & Zonweringplaats.nl