073 640 08 00

Heroal rolluik


100% kwaliteit voor een betaalbare prijs
Wanneer u kiest voor het Heroal rolluik bij Zonweringplaats bent u absoluut verzekerd van een top kwaliteit.

Heroal rolluik 2 jaar garantie
bestellen

Levertijd: 2 - 3 weken

Garantie: 2 jaar

Klantenservice

Contact via email
073 640 08 00

maandag t/m vrijdag
08:00 – 17:00 uur

Met afgeschuinde of afgeronde kap

Dit rolluik is voor 100% samengesteld uit Heroal onderdelen waardoor dit rolluik absoluut aan uw hoogste kwaliteitsverwachtingen voldoet.
Dat merkt u onder andere aan de hoogwaardige lakkwaliteit waardoor het rolluik erg krasvast is.
Het rolluik is bovendien erg onderhoudsvriendelijk en is uitermate kleurecht.

Het Heroal rolluik wordt standaard uitgevoerd met een afgeschuind bovenkast. Tegen geringe meerprijs kan het rolluik ook worden uitgevoerd met een afgeronde bovenkast.

Zonder meerprijs kan worden gekozen uit maar liefst 13 lamelkleuren en 13 kastkleuren. Dit zorgt ervoor dat uw rolluik altijd perfect aansluit bij uw gevel.

Bedieningsmogelijkheden


Handmatige bediening
Standaard wordt het Heroal rolluik geleverd met handbediening. Het optrekband komt standaard achter uit de kast en wordt in een witte cassette opgerold.

Opbouw-wandschakelaar
Tegen meerprijs is uw rolluik ook elektrische te bedienen. Dit vergroot het gebruiksgemak, zeker bij grote afmetingen. Het Heroal rolluik wordt altijd voorzien van Somfy buismotoren. U heeft de keuze uit een standaard buismotor van Somfy, maar u kunt ook kiezen voor een Somfy Ilmo motor met obstakeldetectie. Deze motor voorkomt dat het rolluik stukloopt op obstakels als openslaande ramen en deuren. Het Heroal rolluik met Ilmo motor is bovendien erg gemakkelijk af te stellen bij montage.

Somfy motor met interne ontvanger
Tegen meerprijs leveren wij een Somfy Oximo RTS motor met interne ontvanger welke reageert op een draadloze Somfy afstandsbediening naar keuze. Ook deze buismotor is voorzien van een opstakeldetectie waardoor de kans op storingen erg nihil is. De afstandsbediening vergroot het gebruiksgemak van uw rolluik. Het afstellen en inprogrammeren van een Somfy Oximo RTS motor is erg gebruiksvriendelijk. U heeft de keuze uit verschillende afstandsbedieningen welke nader worden beschreven bij opties / toebehoren.

Somfy IO handzender
Zonweringplaats biedt u de mogelijkheid het Heroal rolluik te voorzien van een zogenaamde Somfy IO motoren. Wat houdt deze IO Homecontrol eigenlijk in ? Vraag ernaar bij onze klantenservice !

169 kleurcombinaties mogelijk

De verkrijgbare kleuren

Wit

wit

Grijs

grijs

Naturel

naturel

Bruin

bruin

Creme

creme

Helbeige

Helbeige

Purperrood (RAL 3004)

purperrood

Groen (RAL 6009)

groen

Creme-wit

cremewit

Staalblauw (RAL 5011)

staalblauw

Antraciet (RAL 7016)

antraciet

Zwart

zwart

Opties / Toebehoren

Ronde bovenkast
Uw Heroal rolluik kan indien gewenst voorzien worden van een ronde bovenkast. Niet alle kleuren en kastafmetingen zijn te voorzien van een ronde kast. Vraag onze klantenservice naar de mogelijkheden.
Sleutelschakelaar
Wanneer uw elektrische rolluik met wandschakelaar voor bijvoorbeeld een toegangsdeur geplaatst wordt en u wilt ook het rolluik van buiten kunnen bedienen, dan kan u kiezen voor een sleutelschakelaar met 3 sleutels. De sleutelschakelaar is in zowel inbouw- als opbouw variant te leveren.
1 kanaals afstandsbediening type Somfy Telis 1
Voor de bediening van 1 Heroal rolluik met Somfy RTS motor kiest u voor een handzender Telis 1. De handzender kan als afstandsbediening en als draadloze wandzender gebruikt worden door de meegeleverde muursteun.
 
4 kanaals afstandsbediening type Somfy Telis 4
Voor de bediening van 2 of meerdere Heroal rolluiken met Somfy RTS motor kiest u voor een handzender Telis 4. U kan rolluiken individueel als ook gelijktijdig bedienen. De handzender kan als afstandsbediening en als draadloze wandzender gebruikt worden door de meegeleverde muursteun.
Sleutelhanger afstandsbediening type Somfy Keytis
Wanneer uw elektrische rolluik met Somfy Oximo RTS motor voor bijvoorbeeld een toegangsdeur geplaatst wordt kunt ook u kiezen voor een Somfy Keytis. Deze compacte handzender kan aan uw sleutelbos bevestigd worden waardoor u de afstandsbediening altijd bij u heeft.
 

Technische informatie


Kast 137 150 165 180 205
Geleiderhoogte 863 1100 1485 1920 2695
Totale maat 1000 1250 1650 2100 2900
Geleiders
U heeft de keuze tussen de geleider voor op de dag montage ( type HTF; 5,5 cm breed ) en de geleider voor in de dag montage ( LHTF ). Zie onze meetinstructie voor rolluiken om te bepalen welke geleiders u nodig heeft. Naast de standaard geleiders zijn er ook speciale geleiders voor bijzondere situaties. Vraag ernaar bij een van onze medewerkers.
Maximale rolluikhoogte bij verschillende kastafmetingen (in mm)
In bovenstaande tabel eenvoudig aflezen welke bakmaat uw rolluik heeft.
Indien u zelf meet en monteert kunt u bovenstaande tabel ook gebruiken om de totale hoogte van het rolluik te berekenen.

Montage

Kaart Nederland

Prijsoverzicht

Breedte (mm)
Hoogte (mm)
Prijs
De prijs is gebaseerd op een handbediende uitvoering met witte bandopwinder, afgeschuinde kast, standaard geleiders en standaard kleuren.
De prijs is af magazijn, inclusief 21% BTW en 2 jaar garantie.

Levertijd is 10-15 werkdagen.

Bestellen kan via de email of telefoon via een van onze medewerkers.

Voor bestellingen boven een orderwaarde van € 500,00 vragen wij een aanbetaling via de bank.
Betaling van het restant dient contant bij het afhalen / bezorgen / monteren aan een van onze medewerkers te worden overhandigd.
Heeft u vragen over de offerte, twijfel dan niet contact met ons op te nemen via mail of telefoon.

Showroom

Everwijnstraat 10
4101 CG Culemborg
T: 073-5218968

Openingstijden

  • Telefonisch:
  • ma - vrij van 8:00 tot 17:00
  • za van 10:00 tot 16:00

  •  

Copyright 2013 & Zonweringplaats.nl